РЕКЛАМА

Кратки сведения за рекламата и рекламните материали.

Рекламата може условно да се раздели на външна /билбордове, рекламни автобуси и други/, аудио и визуална /рекламни клипове в радиа и телевизии/, вътрешна /щандове, изложения/, интернет реклама /рекламни банери, текстови съобщения/, печатна реклама /списания, дипляни, флаери, календари и други/ и други.

В не малката група на печатните рекламни материали, пряко показващи и утвърждаващи  вашата индивидуалност, значимост и отговорност, могат да се включат визитки, каталози, брошури, фактури, фирмени пощенски пликове или бланки, сувенири като запалки, химикалки, визитници и др., джобни или работни календари, подложки за мишка, бележници, стикери и още много други.

Тук ще опишем за предимствата на печатната реклама. В повечето случаи направата на който и да е вид рекламен материал /реклама/ е свързана със загуба на известен ресурс и време, заради обмислянето, стратегията, предпечатна подготовка, реализацията.

Създаването и подреждането на исканата от Вас визия, не винаги е еднакво с виждането на дизайнера който я оформя и това обикновено довежда до уморителен за двете страни процес на размествания, промени и доуточнения, докато стигнете до такъв готов продукт, какъвто го желаете Вие.

Ние създадохме за Вас и Ваше улеснение един универсален и приятен за използване редактор, благодарение на който лесно и бързо можете сами да направите Вашите рекламни материали от работното си място или от вкъщи, в удобно за Вас време, за около 15 минути, без обикаляне на рекламни агенции, печатници и други.

С нашия редактор и почти безкрайния избор на предлаганите готови фонове и визии, Вие можете да направите най – впечатляващият и привлекателен рекламен материал. Освен това, този редактор Ви дава голяма свобода на действие и творчество. Ако пък имате готова Ваша визия, лого или нещо друго, можете да ги качите в редактора и да поставите предпочитаните от Вас текст или данни, да им направите желаните от Вас различни цветове и нюанси  и да ги позиционирате където и както желаете.

Това изобщо съвсем не е всичко. Имате големи възможности да направите избор от обикновени или ефектни и различни по дебелина хартии и картони, които пък могат да бъдат релефни, гладки, блестящи, матови, цветни или бели, с различни визуални ефекти (светли, тъмни, с метални отблясъци, перлени и др.) в зависимост от предпочитанията Ви. Ефектните (специални) хартии или картони добавят допълнителен привкус на шик и красота и карат продукта да изглежда по – интересен и привлекателен.

За да бъде още по – впечатляващ Вашия рекламен материал, той може да бъде ламиниран с гланцов, матов или кадифе – ефект ламинат, в зависимост от вида и целта на продукта. Освен подобрената визия, ламинирането води и до по – голяма здравина и трайност на продукта, така той ще е защитен от надраскване, намокряне, захабяване или повреждане.

Също така, за някои от рекламните материали като визитни картички, джобни календарчета, подложки за мишка и др. може да се приложи заобляне на ъглите което пък от своя страна води до още повече красота, излъчване, шик и  финес.

Иначе, от всичко казано по – горе, ние направихме необходимото за да облекчим Вашия труд и да намалим до край времето необходимо Ви за да стане завършена Вашата идея и желаната от Вас визия.

Единствено седнете пред компютъра си, направете рекламните си материали и ги поръчайте онлайн. Остава само да Ви доставим готовият и отпечатан продукт, на посочен от Вас адрес, за цялата страна или да си го получите от нашия офис.